Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی پنجمین جلسه ستاد ملی مدیریت ویروس کرونا که امروز جمعه ۹ اسفند برگزار شد را تشریح کرد. تاریخ انتشار: 15:53 - 09 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۱۰۱۷

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، پنجمین جلسه ستاد ملی مدیریت ویروس کرونا با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش، منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، سعید نمکی وزیر بهداشت درمان و اموزش پزشکی، محمد اسلامی، وزیر راه و شهر سازی، علی ربیعی سخنگوی دولت، پیروز حناچی شهردار تهران، زالی رئیس کمیته مبارزه با کرونا استان تهران از ۸ صبح امروز جمعه اسفند آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی درباره مصوبات این جلسه گفت:پیک اصلی بیماری کرونا در روزهای آینده است ولی این به معنی وحشت مردم نیست. با به صحنه آمدن همه دست اندرکاران این خیز آتی بیماری کرونا را تحت کنترل قرار می دهیم. 

وی در ادامه از مردم درخواست کرد از تردد غیر ضرورر خوداری کنند در ترددها باید سخت گیری شود به قرنطینه شهر اعتماد نداریم و این روش علمی نیست ولی باد کنترل را بر ایاب و ذهاب مردمی که به مسافرت می روند تشدید کنیم.

وزیر بهداشت در ادامه گفت: اگر مورد مشکوک در ورودی و خروجی هر یک از شهرهای ببینم قطعا مردم را 14 روز قرنطینه می کنیم و سریعا به محل های درمان می بریم. 

نمکی گفت: در ایجاد فضا و تخت های تکمیلی برای موارد ضروی و ضد عفونی گسترده معابر و  آماکن عمومی بزرگ و در کمک به نیروهای پزشکی و پرستاری و خدماتی در مراکزی که نیازمند هستیم. 

وزیر بهداشت گفت : ساعهات کار ادارات با ستاد استانی مبارزه با کرونا و اعلام دانشگاه های علوم پزشکی تنظیم بشود و تاخیر دو ساعته و یا کونتاه کردن دو ساعته به شرط اینکه خدمات مردم معطل نماند را اجرا کنند. کارمنتدان دارای بیماری های زمینه ای از چرخه کار اداری به سمت دورکاری بروند و حضور فیزیکی نداشته باشند و با تشخیص پزشک با مرخصی و یا دورکاری از اآنها استفاده کنند. 

نمکی درباره مدارس نیز گفت: در استان های که آلودگی اعلام نکردیم قبلا قرار بود که تعطیل نشوند ولی امروز با مستنداتی که ارائه شد قرار مدارس کل کشور سه روز شنبه تا دوشنبه تعطیل می شوند. 

ادامه دارد...

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۴۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • پلمب یک رستوران متخلف در آستانه اشرفیه
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی